vízvezeték csap csöpög

Háztartásunkban számos olyan eset fordul elő, ami bosszantó, energiát, vizet pazarlunk vele, vagy kellemetlen helyzetekhez, duguláshoz, vagy a víz kifolyásához, leázáshoz vezet. Szerencsére a vízszerelés gyors és hatékony megoldásaival orvosolhatóak ezek a problémák.

hőszivattyú energia fűtés

A hőszivattyú működése viszonylag összetett más fűtési és hűtési rendszerekhez képest. Vagy mégsem? Mindenesetre a hőszivattyú a levegőből (vagy talajból, vízből) hőenergiát szerez, ezt alkalmazza a fűtés működtetéséhez.

fűtéstechnika kazán régi korszerű

A fűtéstechnika terén az elmúlt évtizedek rengeteg változást hoztak. Ám nem a csupán alternatív fűtési rendszerek megjelenése (megújuló energiaforrásból táplálkozó rendszerek, talajszondás, talajvizes, levegő-víz hőszivattyúk, elektromos fűtés, stb.), vagy a fűtés módjának változatossága (padlófűtés, falfűtés, fűtés klímával) jelentik az előrelépést: a kazánok is fejlődtek, nem is keveset. Fűtési hatásfokukban, biztonságosságukban, energiahatékonyságukban.

hőszivattyú fűtéstechnika

A hőszivattyú egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Megbízható, hosszú időn át jól működik, környezetkímélő, és rendkívül jó befektetés, mivel jelentékeny pénzösszegeket spórolhatunk vele a fűtésszámlánkon.

fűtés hűtés klíma

A klímaberendezés választásakor számos szempontot kell figyelembe vennünk, mint például: mire szeretnénk használni? Hűtésre, fűtésre vagy mindkettőre? Milyen az otthonunk elrendezése, hova kerülhetne fel, mekkora teljesítmény szükséges, és számos egyéb kérdés merülhet fel bennünk.

klíma tisztítás karbantartás

Hogy időtálló maradhasson egy klímaberendezés, rendszeres karbantartás szükséges. Egészségügyi okokból (gombák, baktériumok, szennyeződések) évente legalább egy, vagy két alkalommal szükséges a tisztítás!

fűtés klímával

A klímaberendezések ma már szinte elengedhetetlen készülékei otthonainknak, irodánknak, vagy épp az üzleteknek. Számtalan klímatípus létezik, ma már okos klímákról is beszélhetünk...

padlófűtés energiatakarékos fűtéstechnika

A padlófűtés, vagy egy hasonló fűtéstechnikai megoldás, a falfűtés ma már igen elterjedt. Korszerű, számos előnnyel bír, és beépítése sem bonyolultabb, mint egyéb fűtési rendszerek telepítése. Hogyan épül fel a padlófűtés rendszere? Milyen előnyökkel bír? Miért válasszuk a padlófűtést?

hőszivattyú klíma hatékony

A jóságfok, vagy jósági fok kifejezés mára elterjedt fogalom Magyarországon. Nem másról van szó, mint egy mérőszámról, amely klímák, hőszivattyúk esetében használatos. Hivatalos megnevezése a COP (Coefficient Of Performance).