Klíma tisztítás, új klíma telepítése és klímaszerelés

 

Új készülékre vágyik? Klímát tisztíttatna? Bízza a Dressel Gépészet csapatára a feladatot!

 

A légkondicionáló berendezések rendkívül praktikusak és szinte elengedhetetlen eszközök a hétköznapokból. 

Új készülék telepítése

Új készüléket szeretne? Még nem tudja milyet válasszon? A Dressel Gépészet csapata, ezt is megoldja, hisz klímaszakértőink vállalják, hogy segítenek önnek kiválasztani a megfelelő terméket!

Klímaszerelés már 65.000 Ft +ÁFA-tól!

Tapasztalat, ígényes munkavégzés, rövid határidővel

 

Klíma tisztítás 

Klíma tisztításnak nevezzük, mikor a klíma burkolatának leszerelése után eltávolítjuk a légkondiciónáló belsejében lerakódott szennyeződéseket, a vegyszerrel fújkálást és a szűrő kimosását fertőtlenítésnek hívjuk. A baktériumok és a kellemetlen szag forrása a burkolat alatt található, fontos ezt a munkálatot szakemberre bízni.

Klímaszerelés

Szervízelést, csak saját készülékeinkre vállalunk. 

Azonban, mint más műszaki berendezések esetén, úgy ezek készülékek kapcsán is felmerülhetnek kisebb-nagyobb hibák, amely teljesen természetes, hogy a tulajdonosa minél hamarabb megoldást szeretne kapni. Ha minket választ, nem kell kellemetlen kompromisszumokat kötnie hosszú ideig. A rövid határidő, nem megy a szolgáltatás színvonalának rovására, ugyanis a mi összeszokott csapatunknak és a rutinnak köszönhetően a készülékek gyors helyreállítása.

 

Amennyiben érdeklődik klíma szerelés szolgáltatásunk iránt, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Épületgépészeti munkákat vállalunk: Budapesten, valamint Pest megye területén belül.